söndag, juni 25, 2006

Golf, och matchande kläder

Jag har helt plötsligt fått upp ögonen för att kläder kan matcha mer eller mindre. Jag har aldrig förr tänkt på det. Eller så har jag bara vart modeblind. Eller mode... Mer matchningsblind, kanske?
Vet inte vad det beror på. Att jag köpt en massa kläder som verkligen inte matchar varandra eller att mina ögon öppnas på nåt Paulusliknande sätt. Hursomhelst så har jag numera på morgornarna stort problem med att hitta tröjor, shorts och strumpor som matchar. Svårast är det med strumporna. Vita? Eller svarta? Eller blå? Eller grå? Jonna försöker alltid diplomatiskt hjälpa mig. Och vara uppmuntrande. "jorå, det matchar. Fast om du vill kan du byta till ett par vita strumpor...". "Nej, inte barfota i skorna, det ser lite konstigt ut, bättre med ett par svarta strumpor som du drar ner lite. Och så kan jag hjälpa dig köpa lågskostrumpor på tisdag".
Det är kanske Jonna som är boven?

Idag har jag spelat årets första golfrunda. Har inte grönt kort eller så, men tycker om att gå ut och spela en runda på en pay'n'play-bana (dvs en bana där golfanarki råder). Jag vann. Stort. Skönt.

By the way, Portugal är mitt nya antifavoritlag (hur säger man det?).

Inga kommentarer: