onsdag, april 11, 2007

Klockan 18.30 på P3

Varför händer allt samtidigt? På morgonen idag har jag åkt från gotland till Örebro för att nu åka tillbaka till Stockholm igen. Salem al Fakir på ChinaTeatern ikväll! Det blir riktigt, riktigt kul!

Media fortsätter att höra av sig. Dagen har ringt, så det blir något kring Scandic och protestmailet i morgondagens tidning.

Dessutom ringer kvällspasset i P3 upp mig för en live-intervju ikväll. Läskigt, men kul. Enda knepiga är att det är precis innan Salem-konserten. Så det blir att ställa sig i nåt hörn på kungsträdgården eller nåt...

Skruva iaf in P3 ikväll från 18.30 och lyssna! Man kommer prata om kring ämnet "Hetsjakt på kristna", typ. Det blir säkert ett bra program.

Ajöss.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till ikväll med P3!

Nineve sa...

bra pratat....men gillar inte det du sa om svenska kyrkan, att såga svks gudstjänst rakt av är inget annat än orättvist vi har så extremt olika församlingar...allt från stela knäckebröd till närmare livets ord stilen, konservativa fundamentlister och näst intill ateistiska präster. Ofta käns det som om vi kristna i svk inte bara verbalt är förföljda av folk i allmänhet och av de styrande politiska partierna som tror de kan diktera vår tro utan också av andra kristna....men inte är det konstigt att man lever med diverse olika föreställningar om svk när bara liberala kyrkliga ledare släpps fram i media och när icke kristna politiker har valt alla biskoparna.

Mackan sa...

Bra intervju. Starkt jobbat!

Jesper sa...

Jag - som varit hemma hos en kompis och hennes tilltänkta för att planera mat-giget till bröllopet missade intervjun. Finns det någon slags weblänk eller något till var man kan hitta den?

Mackan sa...

Kotten - gå in på www.sr.se, klicka på P3 och så till programmets hemsida. Där kan du lyssna.

Tor Billgren sa...

Ah, du skulle på Salem al Fakir... Då missade du intervjun med mig.

Monica Olsson Kolkman sa...

Hej Emanuel!
Hörde intervjun på internet.Jag tycker du klarade dig riktigt bra.
Jag menar, du lät som en normalt funtad kristen (vilket uttryck), men du fattar vad jag menar.

Emanuel Karlsten sa...

Nineve: Jag är HEMSKT ledsen (och jag har haft STOR ångest efteråt) för det där med svenska kyrkan. Jag blev pressad på exempel och ville komma med något stelt och ram-artat förslag, men fick hjärnsläpp. Det var MYCKET dumt, särskilt i det här sammanhanget. Dessutom var det ju inte ens ett svar på deras fråga. Hjärnsläpp, nervositet och stress är min enda förklaring. Sorry.

Tor: Ja, jag hörde att du skulle vara med någon gång i programmet! Det pratade de om när de ringde upp. Hur långt in i programmet är du med?

Ni andra: Tack, tack! Det var en rolig upplevelse!

Tor Billgren sa...

48.20 minuter in i tredje timmen, samt 13 minuter in i fjärde.

Ulf sa...

Porn makes sense, the bibel don't.
Men det hör inte till saken.

Anledningen till att man tog bort bibeln från rummen, är därför att det är diskriminerande mot de andra religionerna att inte ha deras heliga böcker där.
Visst det är andra religioner än din egen, så jag kan fatta varför du skiter i dem.
Det de skulle ha gjort är att lägga alla religiösa böcker i rummen, men som Scandics hållbarhetsdirektör, Jan Peter Bergkvist sa, det skulle bli runt 70000 böcker att hålla reda på.

Och vad i helvete har porr med bibeln och göra.
Koranen och bibeln visst, de tillhör samma kategori så att säga, men porr, kom igen, såvida du inte försöker antyda att porr är en sorts helig bok, så ser inte jag vad det har med saken att göra.

Det lustiga i hela den här saken, är att det enda du verkar se är att de tog bort bibeln från rummet, varför de gjorde det, det skiter du fullständigt i.

Emanuel Karlsten sa...

Ulf: Jag skiter inte i de andra religionerna! Jag kan inte ens motivera VARFÖR Bibeln SKA finnas på hotellrum. Allt jag säger är att det är KONSTIGT att Bibeln verkar vara mer provocerande i den privata hotellrumssfären än porren. Det tycker jag är konstigt och anmärkningsvärt. Bibelfobiskt, om så vill.

Nineve sa...

Lungt i gemenemans öron gick budskapet fram....att vi sitter o surar på vår kammare gör ingen ofrällst:) Tycker du gjorde ett bra jobb.