torsdag, maj 24, 2007

All exclusive förhandslyssning!

Nu ni, dear bloggläsare ska ni få se något riktigt exklusivt.

Ni blir de första i hela världen att få lyssna på Niklas Hallmans nya skiva. Loggbok har kommit över ett ex av Niklas nya skiva och kan nu lägga upp smakprov på den! Detta VECKOR innan den kommer recenseras och finnas till försäljning i vanlig handel!
Niklas är unik på det sätt att han, förutom att vara väldigt kreativ kristen låtskrivare, dessutom skapar texter som känns innovativa. Nya, fräscha, fantasieggande. Ja, lite som ett psalmskrivandets 2000-tal. Alltså där man försöker måla upp en verklighet som beskriver nuet! Inte sådär förutsägbara som säg... lovsånger.
Niklas låtar och texter har alltid fascinerat mig, men också varit riktigt god uppbyggelse. Tröst och inspiration för att söka! Grymma, helt enkelt.
Det är därför en ära att Loggbok fått tillåtelse att vara först med att publicera ett smakprov av låtarna som kommer på den nya plattan Smyckad. Först i världen!

Niklas är antagligen en av de mest underskattade kristna låtskrivarna/textförfattarna i Sverige, och det finns all anledning i världen att hajpa honom och hans musik - den är helt enkelt fullkomligt klockren. Niklas var bland de första att engagera Samuel Ljungblahd. Detta långt innan han hade släppt egna skivor och åkte på skandinavienturnéer. Redan på Niklas debutplatta gästspelade Samuel. Nu delar de än en gång cdspårsutrymme och det är en självklar succé.
Niklas, som är lite Sveriges svar på Carman, lyckas även på denna platta leverera vitt skilda musikstilar somsom ballader, schlagers, gospel, folkmusik, musikallåtar.

Ja, ni som lyssnat på de tidigare plattorna (där det varit ännu fler musikstilar) vet vad jag snackar om.

Här får ni, innan recensenter och andra experttyckare, nu lyssna på smakprov från 4 låtar från Niklas Hallmans nya skiva Smyckad!

1. Gud är ljus
Mina vänner, det här har potential att bli den nya "Mästerverk".

2. Explogospel
Amerikansk klappgospel på svenska. Bättre och roligare gospel än såhär blir det inte. Samuel Ljungblahd gör gospel som BARA han kan göra. Unikt. I Sverige. På Hallmans platta. Stort.

3. Grillning på stranden
Såhär låter det på en grillfest med Jesus på stranden, är tanken. Lekfullt, folkmusik, lite irländskt, lite ronja rövardotter, mycket Niklas Hallman. Härligt!

4. Måla Jesus
Schlager med frikyrko á la 70-tal

Utöver detta finns det titelspåret Smyckad (psalm i Lina Sandell-stil), kontemplativa låtar, berättarlåtar, starkatext-låtar, ja allt som hör en Niklas-skiva till!

Gillar't?
Klicka in och köp din skiva redan nu.

Och kom ihåg var ni hörde de först!

Inga kommentarer: