måndag, juni 11, 2007

och just det...

Hej igen. Hade ju inte skrivit på ett tag. Innan länkinlägget, alltså.

Har varit på semester. Har egentligen semester nu också. På tvång. För annars bränner semesterdagarna inne. Har kvar tjänsten på blodocheld.se till sista juni. Sen är det Dagen som gäller.

Har flyttat till Stockholm. Sitter just nu på McDonalds nära Stureplan. Mest för att det är så äckligt hett och att McDonalds låg närmast och hade gratis vatten. Här sitter jag med en dator och nallar på någons trådlösa nätverk. Där jag bor finns inget trådlöst nätverk. Där jag bor finns ingen Jonna heller. Hon bor långt bort. Där jag bor finns farmor och farfar. Det är ok. Det är ju bara under sommaren.
Sen kommer hösten. Usch. Distansförhållande. Finns så många bättre saker. Distansförhållande är sämst.
Men nu tänker vi inte på det.

Vi njuter istället av värmen. Av att roligt jobb. Av semester. Av Sveriges fantastiska kvalmatcher. Av glädje. Av roligare bloggposter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

aLLA mc-DONALDS HAR GRATIS TRÅDLÖST

Johan sa...

När du kommer till Dagen så kan du väl se till att de hyfsar till sina bloggfunktioner. Som sista tidning i universum har deras profiler börjat blogga, men man kan bara kommentera på det senast skrivna inlägget.

<><

Anonym sa...

Här är ännu en religiös länk :)

http://karlsten.blogspot.com/

Emanuel Karlsten sa...

Johan: Dagen håller på och gör om sin site och släpper en ny release på den till hösten. Så tyvärr har de nog ingen större lust att fixa något på den gamla under sommaren.
Men är det enkelt borde det gå.
Im on it.

Anonymgänget: Tack för infon, boys (?)

Emanuel Karlsten sa...

Johan: Buggen var lättfixad och nu löst!

Johan sa...

Bra jobbat Emanuel! :)
<><