söndag, september 23, 2007

Mer recensioner

Sydsvenskan recenserar idag den bok, jag nämnde tidigare om. Ni vet, Sturmarks bok som de vill dela ut till alla skolor i jakt på att visa hur sjukihuvet kristendom är. Det blir slakt i recensionen även här. Även lite småslakt av Sturmark och Ulvaeus.
Bakom förlaget står Christer Sturmark och Björn Ulvaeus som tycks outtröttliga i sin nit att skapa konflikter mellan kristna och det sekulariserade samhället. Dessa båda ”humanister” berömmer sig om att värna människans värde och andra fina saker som tolerans och demokrati.

Den stora frågan är varför de anstränger sig till det yttersta för att sprida nidbilder av religiösa människor. För det kan väl aldrig vara så att de anser att människor som inte delar deras uppfattning inte omfattas av samma rättigheter som de själva?
Läs hela recensionen

2 kommentarer:

Nineve sa...

Jag tror nog det här kan bli bra....det är alla kristna gymnasielever som kommer få frågorna om den här boken...inte föreningen humanisterna....de för fram frågorna och kristna får sista ordet.

Tycker nog också att det är bättre att människor är kritiska till kristen tro, än att de inte tänkt på saken alls.

Nineve sa...

Planen är att köpa boken på bokmässan till helgen. Tror inte alls det är en specielt kritisk bok.....endast en bok som sväljer majoritetsreligionen med hull och hår utan att ens fråga sig varför man själv har den tro man har.