torsdag, oktober 18, 2007

Nu är det verkligen officiellt


Idag hände något stort.

Mitt namn står på telefondisplayen.
Skit i att få egna skåp, rikskuponger och postfack. Det är när ens namn finns på displayen som det är riktigt på riktigt.

Det var en fin stund när jag upptäckte det idag.

2 kommentarer:

Blogganalytikern sa...

Det märks att du är riktigt ung som hakar upp dig på sådant. Väldigt narcissistiskt beteende men som sagt, du är ju ung.

Däremot tycker jag du borde passa dig för att framhäva sådana sidor när du har det jobb du har. Det sänker trovärdigheten för inte bara dig som person utan även för tidningen. Ett tips bara.

Det är annorlunda att arbeta på Dagen än andra tidningar (antar jag, vet ju inte) där medarbetarna saknar gränser för sin narcissism även vid lite mer mogen ålder (30+).

Nu kan du ju tycka att detta var en småsak, jo kanske men ville bara delge hur en läsare kan tänka utan att våga säga det. Tror du tar det på rätt sätt för du är väl en seriös person, du jobbar ju på Dagen! ;)

Emanuel Karlsten sa...

Hörru blogganalytikern. Som analytiker måste du väl anat den kraftiga självironi som finns både i denhär posten och den innan?

Men du är knappast den första som missförstått ironi. Det hör väl till, antar jag. Gör nerv till humorn.

Men på den här bloggen skriver jag i privata intressen. Inte för Dagen. Jag är den jag är, dum, smart, narcissistisk eller ironisk.

Jag hoppas och tror att Dagen har tålamod med att jag låter spela upp de sidor jag önskar på den här bloggen.

Liksom jag hoppas du kan se att man kan blanda ansvar med lättsamhet. Utan att bli sjukligt eller fördummande introvert.

Välkommen till bloggen!